ENTER THE WAVE SPANJE

Het Enter The Wave surffestival vindt deze zomer plaats op een eigen camping op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op een privé baai aan de Atlantische kust. Het surffestival richt zich naast surfen vooral op muziek. Hier kun je de meeste avonden verschillende optredens bekijken. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en loop ‘s avonds naar het bospodium waar elke avond live muziek van bands, DJ’s en singer-songwriters zal zijn.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★★★ | Luxe: ★★★★☆ | Yoga: ★★★☆☆ | Muziek: ★★★★★

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★★☆
Yoga: ★★★☆☆
Muziek: ★★★★★

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en aan de achterzijde kijk je uit over de Cordillera gebergten. Ons terrein bevindt zich op nog geen 100 meter van de kust, zodat je binnen 2 minuten met je surfplank in het water ligt. De tipi tenten staan opgesteld rond een gezamenlijk terrein met lounges, een hottub en surfbar. De optredens gaan door in de verlaten loods achter een oude kiwi-plantage.

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

DE KIWI

DE KIWI

Verscholen achter de typische Spaanse Kiwi plantage vind je de kiwi stage in een verlaten barn. Hier zul je de beste bands zien en de mooiste avonden beleven.

TIPI STAGE

TIPI STAGE

Midden op het terrein in de heuvels en aan de voet van de hoge bergen, staat het Tipi stage waar je in de avonden live muziek kunt verwachten

PLAYA VIDIAGO

PLAYA VIDIAGO

De Playa de Vidiago is een van de mooiste stranden die je ooit zult zien. Het bestaat uit 2 baaitjes met in het midden het restaurant & terras van camping La Paz.

CITYTRIP SANTANDER

SANTANDER

De citytrip naar Santander (35,-) is er een om niet te missen. In de middag kun je shoppen en heel veel tapas eten. Daarna gaan we met de hele groep langs verschillende kroegen.

24/7 BEACHBAR

24/7 BEACHBAR

De bar op Enter The Wave is 24/7 open. Kom jij ‘s ochtends vroeg aan de bar voor een drankje? Je bent altijd welkom!

EL CAMINO

EL CAMINO

Enter The Wave ligt aan de Camino de Santiago Compostela. Een van de mooiste wandelroutes ter wereld. Hier vind je dan ook op loopafstand de leukste restaurantjes.

FESTIVALDAG TIPITÂN

FESTIVALDAG TIPITAN

TipiTan, de festivaldag waarop iedereen zich omtovert tot indiaan en de hele dag geniet elke week een nieuwe activiteit

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Alle acts, van zang tot comedy, zijn welkom op de open-mic night. Bereid je voor en de stage is yours!